Skip to main content

SUMMIT PEOPLE

SUMMIT PEOPLE


‘Wij kijken naar de mens
achter de functie’

Wij geloven dat we moeten kijken naar de mens achter de functie en ook naar de visie achter de organisatie.

Naast rekruteren, screenen en uitzenden van kandidaten op ervaring, diploma’s, drijfveren en passie voor het vak, kijken we naar empathie en veerkracht. Want ons welbevinden – en emoties die wij meebrengen naar ons werk, zijn net zo belangrijk als onze vaardigheden.

Roxanne, met ruim 10 jaar werkervaring in de kinderopvang als werkgever en ambassadeur van gezonde kinderopvang. Maartje met ruim 20 jaar ervaring als ondernemer in de uitzendbranche en daarnaast actief als Brain Balance coach, kennen beide kanten van het bureau en hebben de meeste ervaring verkregen als werkgever en het matchen van personeel.

Het inwerken staat centraal en is noodzakelijk als investering voor een werkrelatie op de lange termijn. We kijken gezamenlijk naar het werkplan en nemen op voorhand de beleidsdocumenten door met de kandidaat waarbij we de directe collega’s graag betrekken.

Op deze manier loopt een nieuwe werknemer niet koud binnen; is de werkwijze bekend wat in de praktijk zich uit in het op maat kunnen ondersteunen van elkaar en het zijn van een verrijking onderling in een team en op de werkvloer.

Volg ons op Instagram:

© MAC people | design door Appeltje S