Skip to main content

WIE ZIJN WIJ

WIE ZIJN WIJ

FLEXIBILITEIT EN
BESCHIKBAARHEID

Mac People is dé specialist op het gebied van tijdelijke en vast personeel.
Naast uitzenden van personeel is Mac People ook actief op het gebied van detachering, werving & selectie en payrolling.

Werving & selectie

Op basis van een helder functieprofiel, helpen wij u aan vaste medewerkers op LBO, MBO en HBO niveau.

Ons geautomatiseerde zoeksysteem in combinatie met file, field en media search garanderen een efficiënte wervingsmix. Vaste functies worden onder de aandacht gebracht via diverse (social) media.

Uitzenden & detachering

Zoekt u tijdelijk extern personeel voor de duur van een project of voor een overeengekomen periode? Of heeft u plotseling personeel nodig vanwege extra drukte, ziekte of onderbezetting?

Hoe dan ook, bij ons bent u verzekerd van een oplossing op maat; In ons zeer uitgebreide kandidatenbestand zoeken wij iemand die zo goed mogelijk past binnen uw bedrijf en de functie, zodat u verzekerd bent van de gewenste kwaliteit die zorgt voor continuïteit.

Payrolling

U heeft zelf een geschikte kandidaat gevonden, maar wilt deze niet in vaste dienst nemen. In dat geval nemen wij deze taak volledig van u over.

Wij zorgen ervoor dat alle administratie rondom de verloning wordt geregeld. Zo zorgen wij voor het aanmelden bij de Belastingdienst, het bijhouden en uitbetalen vakantiedagen en –geld, het inhouden van sociale premies en natuurlijk de loonbetaling aan het einde van de maand. Alle financiële risico’s bij ziekte en arbeidsongeschiktheid door Mac People overgenomen.


‘Kandidaat of organisatie,
wij vinden de juiste match voor jou’

© MAC people | design door Appeltje S