Skip to main content

SUMMIT PEOPLE      & COACHING

SUMMIT PEOPLE


‘Wij kijken naar de mens achter  de functie en naar de visie van de organisatie’

Summit | People onderdeel van MAC | People, staat letterlijk voor top mensen.

Naast een landelijk netwerk van betrokken pedagogisch medewerkers die we inzetten en waarmee wij organisaties op een persoonlijke wijze kunnen voorzien van personeel, staan wij klaar om uw eigen team te begeleiden naar een hoger level.

Wij willen samen met u zorgen voor vitale medewerkers die het beste uit zichzelf halen. Mentaal vitale medewerkers zijn namelijk productiever, werken beter samen én zorgen voor minder verzuim.  Dit zorgt niet alleen voor gelukkige medewerkers in een fijne team setting, wat resulteert in positieve opvoeders maar dit levert uw organisatie het beste bedrijfsresultaat.  

Maartje met ruim 20 jaar ervaring in de uitzendbranche en daarnaast werkzaam als Brain Balance-, Stress en Burn-out coach.  Roxanne met ruim 10 jaar werkervaring in de kinderopvang als werkgever en ambassadeur van gezonde kinderopvang, trainer en coach voor betere samenwerkingen, kennen wij beide kanten van het bureau en hebben de meeste ervaring verkregen als werkgever, het matchen van personeel en samenstellen en begeleiden van teams. 

         

          Naast rekruteren, screenen en uitzenden van  kandidaten op ervaring,            diploma’s, drijfveren en passie voor het vak, kijken we naar                                  empathie en veerkracht. Want ons welbevinden – en emoties die wij              meebrengen naar ons werk, zijn net zo belangrijk als onze                                  vaardigheden.

          Het inwerken staat centraal en is noodzakelijk als investering voor een            werkrelatie op de lange termijn. We kijken gezamenlijk naar het                        werkplan en nemen op voorhand de beleidsdocumenten door met               de kandidaat waarbij we de directe collega’s graag betrekken.

          Op deze manier loopt een nieuwe werknemer niet koud binnen; is de            werkwijze bekend wat in de praktijk zich uit in het op maat kunnen                ondersteunen van elkaar en het zijn van een verrijking onderling in                  een team en op de werkvloer.

Volg ons op Instagram:

© MAC people | design door Appeltje S